Domů
Sleva!

Oboustranné nůžky na živý plot HHH 25 D 75

Katalogové číslo: H75817 Kategorie: ,

Pro kvalitní úpravu a precizní tvarování živých plotů a okrasných dřevin je důležitý čistý a přesný střih, kterým rostlinu nepoškodíte, nezraníte a rostlina tak po zastřižení zůstává zdravá. Delší lišta v celkové délce 72 cm předurčuje stroj k zarovnávání převážně plošně zarovnávaných zelených ploch.

Cena bez DPH: 17 347 

Cena včetně DPH: 

Original price was: 22 490 Kč.Current price is: 20 990 Kč. Včetně DPH

Nakupte ještě za 5 000  a máte dopravu ZDARMA!

Popis

Výkon a čistá práce, to jsou motorové nůžky na živý plot Honda HHH25D75E. Téměř 75 cm dlouhá, laserem broušená oboustranná lišta, vyrobená z vysoce legované a diamantově tvrdé ocele je poháněna výkonným a úsporným 4-taktním motorem.

"Rovně, jako když střihne"

Pro kvalitní úpravu a precizní tvarování živých plotů a okrasných dřevin je důležitý čistý a přený střih, kterým rostlinu nepoškodíte, nezraníte a rostlina tak po zastřižení zůstává zdravá a svěží. Proto Honda motorové nůžky na živý plot jsou vybaveny přesnou, vysoce kvalitní lištou, přesně broušenou pomocí laserového paprsku. Pro lehkou a přesnou práci a manipulaci je celý stroj dokonale ergonomicky vyvážen. Ovládací rukojeť je vyrobena z příjemného materiálu a ergonomického tvaru. Obratnost stroje je podpořena otočnou ovládací rukojetí. Delší lišta v celkové délce 72 cm předurčuje stroj k zarovnávání převážně plošně zarovnávaných zelených ploch. Mimořádně ostré střižné zuby jsou schopny ustřihnout dřevinu do průměru až 20 mm. Motor Honda je usazen v důmyslně konstruovaném lože, které pomocí antvibračních prvků dokonale odstíní ovládací rukojeť od vibrací pracujícího motoru. Ekologicky čistý, 4-taktní motor je za chodu tišší a neprodukuje zápach podobný 2-taktním motorům. Komfort obsluhy proto ocení hlavně uživatelé z řad komunálních služeb či údržby veřejné zeleně. Díky stabilnímu výkonu motoru jsou motorové nůžky Honda jedni z nejsilnějších strojů na trhu.





Další informace

Rozměry stroje (L x Š x V) (mm)

Způsob přenosu síly

Hlučnost - akustický výkon dB(A)

Délka žací lišty (mm)

Rozteč zubů (mm)

Žací lišta

Další vybavení

Suchá hmotnost (kg)

Objem palivové nádrže (litrů)

Zdvihový objem (cm3)
Objem olejové náplně (litrů)

Model motoru

Typ motoru

4-taktní zážehový jednoválec s rozvodem OHC

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Oboustranné nůžky na živý plot HHH 25 D 75“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

MOTOROVÉ STROJE, s.r.o.
© 2024 | Všechna práva vyhrazena