Domů
Sleva!

Minirotavátor FG 205

Katalogové číslo: H715729 Kategorie: ,

Tento lehký minirotavátor poháněný revolučním 4-taktním motorem Honda je druhým nejmenším v celé šíři nabídky. Díky většímu záběru disponuje zesílenou šnekovou převodovkou a robustněší stavitelnou ovládací rukojetí. Hlavní předností je, kromě výkonnějšího rotavátoru, víceúčelové využití i na údržbu trávníků.

Cena bez DPH: 20 653 

Cena včetně DPH: 

Original price was: 26 990 Kč.Current price is: 24 990 Kč. Včetně DPH

Nakupte ještě za 5 000  a máte dopravu ZDARMA!

Popis

Minirotavátor Honda FG201: typický představitel lehkého stroje pro komplexní zahradnické práce na celé zahradě. Výkonný mini 4-takt Honda poskytuje dostatek výkonu pro různé pracovní nástroje.

minirotavátory - "čeládka pracovitá"

Zeleninová zahrádka nebo větší skleník vyžadují důkladné obdělávání půdy. Tento lehký minirotavátor poháněný revolučním 4-taktním motorem Honda je druhým nejmenším v celé šíři nabídky Hondy. Díky většímu záběru rotavátoru 450 mm, opatřenému i bočními ochrannými disky, disponuje zesílenou šnekovou převodovkou a robustněší stavitelnou ovládací rukojetí. Jedná se o malý, plnohodnotný rotavátor, který je určen pro efektivní kypření květinových, zeleninových či jiných záhonů nebo přípravu půdy ve sklenících. Při práci ve skleníku je nutné zajistit dokonalé větrání. Díky svým kompaktním rozměrům a velmi nízké váze však zůstává velmi obratný a manipualce s ním je mimořádně snadná a lehká. Jednoduché složení ovládací rukojeti spolu s transportním madlem umožňuje pohodlné a na místo nenáročné uložení stroje v garáži nebo zahradním domku. Ovládací rukojeť lze výškově nastavit dle potřeby uživatele. Díky své nízké hmotnosti je rotavátor schopen kypřit pravidelně obdělávanou půdu. Tím ovšem využití minirotavátoru Honda FG205 nekončí. Pouhým odjištěním pojistného čepu na hřídeli lehce vyměníte rotavační hvězdice za trávníkový separátor, který efektivně vyčeše z Vašeho trávníku mech a stařinu. Trávník se tak nadechne a ožije. FG205 je malý, lehký a pracovitý.





Další informace

Rozměry stroje (L x Š x V) (mm)

Startování

Max.šíře záběru (mm)

Max.hloubka kypření (mm)

Sklopná rukojeť

Počet rychlostí vpřed

Sekundární převod

Hrobkovací radlice

Trávníkový separátor

Boční disky

Kola

Typ kypřícího ústrojí

Způsob přenosu síly

Vibrace (m/sec2)

Garantovaná hladina hluku - dB(A)

Suchá hmotnost (kg)

Objem palivové nádrže (litrů)

Zdvihový objem (cm3)
Objem olejové náplně (litrů)

Model motoru

Typ motoru

4-taktní zážehový jednoválec s rozvodem OHV

Výkonová kategorie (HP)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Minirotavátor FG 205“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

MOTOROVÉ STROJE, s.r.o.
© 2024 | Všechna práva vyhrazena