Domů

Rotavátor FJ 500 DER

Katalogové číslo: H718823 Kategorie: ,

Drobní pěstitelé květin, zeleniny a farmáři, kteří potřebují pravidelně obdělávat větší políčka ocení spolehlivost, výkon a robustní konstrukci tohoto "čistokrevného" rotavátoru. Snadnou manipulací a velikostí si získaly oblibu i jako kypřiče půdy např. mezi řádky ve vinohradech nebo ovocných sadech. Jedná se o velký, plnohodnotný, ručně vedený rotavátor, poháněný výkonným profesionálním motorem s dvourychlostní převodovkou a zpátečkou. Rotavační hvězdice lze nahradit pojezdovými koly a na stroj zavěsit např. sněhovou radlici šíře 100 cm nebo orací pluh.

Cena bez DPH: 31 397 

Cena včetně DPH: 

37 990  Včetně DPH

Nakupte ještě za 5 000  a máte dopravu ZDARMA!

Popis

Rotavátor Honda FJ500: typický představitel velkého rotavátoru pro drobné pěstitele zeleniny, farmáře a drobné živnostníky-zemědělce na pravidelné kypření, popř. orání políček a velkých záhonů. Profesionální "mašina" poháněná provozně čistým a úsporným profesionálním motorem legendární spolehlivosti.

Novodobý "přemysl oráč"

I když se jedná o drobného pěstitele nebo farmáře, který se živí prodejem zeleniny nebo květin, je nezbytně nutné, aby spolehlivost jeho "výrobního prostředku" byla vždy stoprocentní. Proto svojí velikostí, výkonem, robustností konstrukce a spolehlivostí takovým požadavkům odpovídá rotavátor FJ500. O pohon stroje se stará legendární profesionální motor Honda GX160, výkonové kategorie 5,5 HP. Rotavátor o šíři 80 cm je opatřen i bočními ochrannými disky pro přesné směrové vedení. Snadná manipulace a přizpůsobivost stroje různým pracovním podmínkám je zajištěna manuálně řazenou dvourychlostní převodovkou vpřed a zpátečkou. Pro komfort a bezpečnost ovládání je použita výškově stavitelná ovládací rukojeť s pohodlnými úchopy a bezpečnostním nouzovým vypínačem. Transport na pracovní místo je zajištěn sklopným příďovým transportním kolečkem a jízda s rotavátorem je díky velmi nízké hmotnosti poměrně snadnou záležitostí. Díky svým kompaktním rozměrům a nízko položenému těžišti však zůstává velmi obratný, přitom mimořádně stabilní a manipualce s ním je snadná a lehká. Rotavátor FJ500 je schopen kypřit pravidelně obdělávanou půdu. Tím ovšem využití minirotavátoru Honda FJ500 nekončí. Nápravu s rotavačními hvězdicemi lze nahradit nápravou s pojezdovými koly a na stroj zavěsit např. sněhovou radlici šíře 100 cm nebo orací pluh, hrobkovací radličku, vyorávač brambor a pod. Rotavátor FJ500 lze opatřit i různými druhy rotavační nápravy s různě tvarovanými rotavačními čepelemi pro různé druhy půdy a způsoby kypření.





Další informace

Rozměry stroje (L x Š x V) (mm)

Startování

Max.šíře záběru (mm)

Max.hloubka kypření (mm)

Sklopná rukojeť

Počet rychlostí vpřed

Sekundární převod

Počet rychlostí vzad

Hrobkovací radlice

Boční disky

Kola

Typ kypřícího ústrojí

Způsob přenosu síly

Převodovka

Vibrace (m/sec2)

Garantovaná hladina hluku - dB(A)

Suchá hmotnost (kg)

Objem palivové nádrže (litrů)

Zdvihový objem (cm3)
Objem olejové náplně (litrů)

Model motoru

Typ motoru

4-taktní zážehový jednoválec s rozvodem OHV

Výkonová kategorie (HP)

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Rotavátor FJ 500 DER“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

MOTOROVÉ STROJE, s.r.o.
© 2024 | Všechna práva vyhrazena